Udflugter Cook øerne

Rarotonga snorkellingSkal du besøge en eller flere øer i Stillehavet, er det en god ide at planlægge lidt på forhånd. Så er du sikker på, at få et sted at bo, og opleve noget af det bedste på stederne. Dertil kommer, at det ofte er billigere at bestille på forhånd. Vi har gode aftaler med hoteller og turarrangører over hele Stillehavet. Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste, så du får det maksimale ud af oplevelserne.

Nedenfor finder du eksempler på dagsture og udflugter som vi anbefaler. Ønsker du en oplevelse, som ikke er omfattet af disse eksempler, så kontakt os endelig.

   
Rarotonga

Rarotonga

Rarotonga er den største af Cook øerne og her ligger også hovedstaden Avarua. Det indre af øen består af høje bjerge og dyb regnskov, mens kystområderne er frugtbare og med sandstrande, der går næsten hele vejen rundt om hele øen.

Læs mere...

Aitutaki

Aitutaki

Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. En enorm lagune i blå og turkis, fyldt med farverige fisk og omkranset af små holme med kridhvide strande og svajende palmer.

Læs mere...

Klik for at se videoen (YouTube) fra Cook Islands Dancing: