Resorts

Crown Beach Resort Her har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om på Cook øerne. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger på den største ø Rarotonga, men vi anbefaler også at du tager en tur til Aitutaki - af mange kaldt den smukkeste ø i Stillehavet. Derudover kan vi også tilbyde resorts på flere af øerne. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Cook øerne. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Palm Grove

Rarotonga

Rarotonga er den største af Cook øerne og her finder du hovedstaden Avarua. Midt på øen finder du høje bjerge og dyb regnskov, mens kystområderne er frugtbare, og med sandstrande, som går næsten hele vejen rundt om øen.

Læs mere...

Aitutaki Lagoon Resort

Aitutaki

Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Øen har en smuk azurblå lagune, som er fyldt med farverige fisk, og ude i vandet ligger små øer med kridhvide sandstrande og svajende palmer.

Læs mere...

Atiu Homestay

Atiu

Atiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Det er en lille, men utrolig smuk, ø nordøst for Rarotonga. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet.

Læs mere...

Are Moana Bungalows

Andre

Er du blandt de eventyrlystne, kan du også tage turen ud til de ydre øer. Hertil går der kun et fly om ugen, eller en båd hver anden måned. Her har vi samlet nogle resorts, som ligger lidt udenfor alfarvej.

Læs mere...

kort cook


Klik for at se større billeder:

Aitutaki Aitutaki Rarotonga Rarotonga Atiu Atiu Andre øer Andre øer