Romantik og bryllup på Cook Øerne - 14 dage

wed cook s 04

Øde hvide strande, turkisblå laguner, svajende palmer og autentiske bungalows er for mange drømmen om den perfekte bryllupsrejse. Hvad er mere romantisk end at blive gift i et stillehavsparadis? I dette rejseforslag kan I enten vælge at være på bryllupsrejse  eller måske endda blive gift.

Rejsen starter i København hvorfra I flyver via London og Los Angeles til Rarotonga. Ved ankomst til Rarotonga, bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Manuia Beach Resort.

s38-ekslusivecook1Oplev traditionelt danseshowManuia Beach Resort hvor I bor i 5 nætter, er et hyggeligt boutique hotel med kun 24 værelser beliggende ved stranden på Rarotongas vestkyst. Hotellet tilbyder private omgivelser og børn under 16 år er ikke tilladt. Værelserne er rummelige og bekvemte, og hotellet har swimmingpool og en god restaurant. Fra hotellet kan du nyde den smukke solnedgang, og nogle af Rarotongas bedste restauranter ligger i gåafstand fra hotellet. 

Under opholdet på Rarotonga har vi inkluderet to spændende udflugter. En halvdags cykeltur (3 timer) med mange spændende stop, hvor I oplever øens smukke natur og det lokale byliv. Turen er ca. 8-12 km og afsluttes med en dejlig frokost og muligheden for at tage en dukkert. Den anden udflugt er et besøg i Te Vara Nui Village, hvor I kommer til at lære mere om den polynesiske kultur og traditionerne. På denne tur er en lækker middag samt et traditionelt danseshow inkluderet.  Efter opholdet på Manuia Beach resort bliver I kørt tilbage til lufthavnen hvorfra I har en 50 minutters flytur til smukke Aitutaki i det nordlige Cook Øerne. 

s35-aitutaki lagoon 1Aitutaki Lagoon & SpaPå Aitutaki bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Aitutaki Lagoon Resort & Spa – et flot resort som har en perfekt beliggenhed med udsigt ud over Aitutakis stor smukke lagune. I bor 7 nætter på Aitutaki Lagoon Resort & Spa. Resortet ligger på en lille afsides ø omgivet af kridhvide strande og med udsigt til flere små øer i horisonten. Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet, og vi har inkluderet en flot dagssejlads rundt i den store lagune. Denne sejlads er et af rejsens højdepunkter.

wed cook s 09Klart for bryllup

Ude på Aitutakis koralrev ligger den lille sandø One Foot Island. Med sine kridhvide sandstrande og fantastiske udsigt over den blå lagune, findes der ikke et mere romantisk sted, og det er her Jeres bryllup kan arrangeres. Bryllupspakken kan sammensættes efter Jeres ønsker, men indeholder som minimum præst & bryllupskoordinator, brudebuket, vielsesbevis og selvfølgelig champagne. En fotograf kan arrangeres mod merbetaling. Vi kan garantere et bryllup som bliver en oplevelse og et minde for livet.

Efter vielsen på Aitutaki flyver I tilbage til Rarotonga hvorfra I starter Jeres hjemrejse som går fra Rarotonga via Los Angeles og London tilbage til København.


Rejsfakta

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 51 900 kr (inkl. bryllup)
fra 44 900 kr (eksl. bryllup)

Prisen inkluderer:

  • Fly København - Rarotonga t/r på økonomiklasse med Air New Zealand
  • Flyskatter og afgifter
  • Transfer på Rarotonga og Aitutaki
  • Indenrigsfly mellem øerne
  • 5 nætter på Manuia Beach Resort. Beachfront Studio Bungalow, inkl. morgenmad
  • Rarotonga Story Teller Eco tur (på cykel)
  • Te Vara Nui Village – Traditionelt danseshow, inkl. aftensmad (drikkevarer er ikke inkluderet)
  • 7 nætter på Aitutaki Lagoon Resort & Spa, Premier Beachfront Bungalow, inkl. morgenmad
  • Aitutaki Lagoon Cruise
  • Besøg på One Foot Island

Rejsen kan forlænges. Det er muligt at gøre stop i Los Angeles på ud- og/eller hjemrejsen.

Tillæg per person for Business Class: fra 34 900 kr

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

Turkode: o/47566