Cook Øerne med luksus - 18 dage

little poly s 01

I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki , som tilbyder ekstra komfort i idylliske omgivelser. Vi har inkluderet to spændende ture, så I får nogle af de bedste oplevelser med fra Cook Øerne.

Rejsen starter i Købehavn, men det er også mulig at arrangere tilslutning fra provinsen mod tillæg. Rejsen går via London og Los Angeles til Rarotonga. Fra lufthavnen er der kun en kort køre tur til Little Polynesia, som ligger i idyllisk ned til en af de flotteste strande på Rarotonga, med kridhvidt sand og svajende palmer.

Little Polynesian er et luksus resort bestående af kun 14 bungalows, eller Are som de kaldes lokalt. Alle bungalowerne er bygget i traditionel polynesisk stil og flere af dem har udsigt udover stranden og den turkisblå lagune. Indvendigt er de indrettet i minimalistisk stil og alle har den komfort man forventer af et luksus resort. Her bor I 7 nætter.

Rarotonga har meget mere at byde på end flotte strande og krystalklart vand. Netop derfor har vi inkluderet en guidet halvdagstur til Te Vara Nui Cultural Village, hvor I vil få meget mere at vide om den lokale kultur, traditionerne og livet i Stillehavet.

Efter opholdet på Little Polynesian går turen til lufthavnen hvor der venter en 50 minutter flyvning til Aitutaki med Air Rarotonga.

Efter ankomst bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Racific Resort Aitutaki, som er et af de bedste resort på Cook Øerne. Resortet består af 27 bungalows og nogle villaer, hvor de fleste er store og rummelig med fin udsigt og ganske nær stranden. Her bor I 7 nætter.

Som på Rarotonga findes der mange spændende ting at opleve på Aitutaki. En af de største oplevelser er en bådtur ud i den smukke lagune, som vi også har inkluderet i turen. Tilbring dagen med at sole, bade, snorkle og oplev det utrolig farverige liv under havoverfladen. Dette bliver helt sikkert en uforglemmelig dag på rejsen.

Efter opholdet på Aitutaki går turen via Rarotonga og herefter hjem mod Danmark. Det er mulig at lave et stopover i Los Angeles, eller lave rejsen hele vejen rundt om jorden med stop i Auckland og Hong Kong.


Rejsefakta

Pris per person når to personer rejser sammen: fra 39.995 kr.

Prisen er inklusiv:

  • Flyrejsen t/r København - Rarotaonga med Air New Zealand
  • Flyskatter og afgifter
  • Alle transfers på Cook Øerne
  • 7 nætter på Little Polynesian Rarotonga
  • Halvdagstur til Te Vara Nui Cultural Village
  • Fly t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 7 nætter på Pacific Resort Aitutaki
  • Heldags bådtur på Aitutaki (Bishops Cruises)

Rejsen kan udvides. Kontakt os for mere information.

Turkode 31765