Cook Øerne & Sydney - 20 dage

dnsw1383901 399 cSydney

I dette rejseforslag har vi lagt vægt på Cook Øerne, med ophold på både Rarotonga og Aitutaki, men også kombineret turen med nogle dage i charmerende Sydney.

Rejsen starter i København, men det er også muligt med tilslutning fra provinsen mod tillæg. Rejsen går via London og Hong Kong til Sydney.

Vel fremme i Sydney tager I på egen hånd ind til hotellet, som ligger centralt i Sydney - tæt på alle seværdighederne. Sydney er en fantastisk by som har et hav af ting at tilbyde. Vi har inkluderet en hyggelig bådtur i Sydneys naturlige havn, hvor I kommer til at opleve Operahuset, Sydney Harbour Bridge og Sydney skyline fra søsiden. Det er også muligt at tage på en tur til vindistriktet Hunter Valley, eller hvad med en tur ud til de smukke Blue Mountains. Mulighederne er uendelige.

Fra Sydney går turen direkte med fly til Rarotonga på Cook Øerne. I bliver afhentet i lufthavnen og kørt til Pacific Resort, hvor I skal være i 7 nætter.

Pacific Resort Rarotonga ligger idyllisk ved Muri Lagoon, ned til en dejlig kridhvid strand med svajende palmer og krystalklart vand. Resortet har 64 enheder somer bygget i traditionel polynesisk stil. Der er udsigt til den dejlige have eller lagunen.

s26 om cook isl3

Rarotonga har meget mere at byde på end flotte strande og krystalklart vand. Netop derfor har vi inkluderet en spændende guidet halvdagstur, hvor I kommer til at opleve den smukke natur på Rarotonga. Turen er også en god introduktion, hvis I ønsker at udforske noget af øen på egen hånd.

Efter opholdet på Pacific Resort går turen til lufthavnen, hvor der venter en 50 minutter flyvning ttil Aitutaki med Air Rarotonga.

Efter ankomst til Aitutaki bliver I hentet og kørt til Tamanu Beach, som er et rigtig dejligt resort perfekt beliggende ved en kridhvid strand på vestsiden af Aitutaki. Resortet er familiedrevet og består af 22 bungalows, som ligger i en tropisk have lige ned til en dejlig strand. Flere af bungalowerne ligger kun et par meter fra stranden. Her bor I 7 nætter.

Aitutaki byder på mange spændende oplevelser udover den smukke lagune. I turen har vi inkluderet en halvdagstur, hvor I får en god indsigt i de polynesiske traditioner, besøger betydningsfulde steder for lokalbefolkningen og oplever øens flotte natur.

Efter opholdet på Aitutaki går turen via Rarotonga tilbage til Danmark. Det er mulig at lave et stopover i Los Angeles, eller lave rejsen hele vejen rundt om jorden med stop i Auckland og Hong Kong.


Rejsefakta

Pris per person når to personer rejser sammen: fra 33.995 kr

Prisen er inklusiv:

  • Flyrejsen København - Rarotonga t/r med Air New Zealand
  • Flyskatter og afgifter
  • 3 nætter på Rendezvous Stafford Hotel, Sydney
  • Morgen cruise i Sydney havn. (Morning Harbour Coffee Cruise)
  • Alle transfers på Cook Øerne
  • 7 nætter på Pacific Resort Rarotonga
  • Fly t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 7 nætter på Tamanu Beach Aitutaki
  • Heldagsudflugt på Aitutaki (Discovery Safari Tour)

Rejsen kan udvides. Kontakt os for mere information.

Turkode 31752