Cook Øerne - 16 dage

cook s 03

Dette tilbud inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, de to største øer i Cook øerne.

Rejsen starter i København, men det er muligt at flyve fra provinsen mod et tillæg. Fra London flyver I via Los Angeles til Rarotonga, her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Muri Beachcomber hotel, som ligger ved den idylliske Muri lagune.

Stedet er et lille intimt familie ejet resort og har 22 værelser. Resortet har en stor tropisk have med små vandfald. Nogle af værelserne har udsigt til lagunen andre til haven. I bor her i 7 nætter og morgenmad er inkluderet i prisen.

Rarotonga har meget mere at byde på end smukke strande og krystalklart vand, så vi har inkluderet en guidet halvdagstur. Her får I oplevet det bedste af hvad Rarotonga kan tilbyde. Turen er en introduktion til for dig som senere vil opleve øen på egen hånd. Højdepunktet på turen er Te Tonga camp og Pa´s Maraes – hellige pladser, som tidligere blev brugt til ritualer og vigtige ceremonier.

Efter opholdet på Muri Beachcomber bliver I kørt til lufthavnen hvor der venter en 50 minutters flyvetur til Aitutaki med Air Rarotonga. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Aitutaki Village, som ligger ved en lang hvid sandstrand. Resortet som har 12 bungalows ejes af lokalbefolkningen, så her mødes man altid af et smilende folk med stor gæstfrihed. Alle bungalows er bygget i traditionel stil, og placeret i den frodige natur mellem kokospalmer og stranden. Her bor I i 5 nætter og morgenmad er inkluderet i prisen.

Mange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet, og vi har inkluderet en heldagstur med båd til den store lagune. Tilbring dagen med at snorkle og studere de farvestrålende fisk og koraller. Det er en uforglemmelig dag, og et minde for livet.

Efter opholdet på Aitutaki vender I tilbage til Rarotonga, for at påbegynde hjemrejsen. Her flyver I fra Cook øerne tilbage til Danmark. Det er muligt at lave et stop i Los Angeles eller flyve jorden rundt med stop i Auckland og Hong Kong.


Rejsefakta

Pris per person når to personer rejser sammen: fra 22.995 kr.

Prisen er inklusiv:

  • Flyrejsen t/r København - Rarotonga med Air New Zealand
  • Flyskatter og afgifter
  • Alle transfers
  • 7 nætter på Muri Beachcomber Rarotonga, inkl. morgenmad
  • Halvdagstur på Rarotonga (Island Discovery Tour)
  • Fly t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 5 nætter på Aitutaki Village
  • Heldags bådtur på Aitutaki (Bishops Cruises)

Rejsen kan udvides. Kontakt os for mere information.

Turkode 31764