Cook øerne Bryllupsrejse

I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Turen starter i København, men det er også muligt med tilslutning fra andre byer i Danmark efter aftale. Fra London flyver I via Los Angeles til Rarotonga, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Little Polynesian. Dette er et luksuriøst boutique resort ved en smuk kridhvid strand, og her skal I bo 5 nætter i en Overbeach Are.

Inkluderet i prisen er en halvdags safaritur på Rarotonga i 4WD med guide. Her bliver I taget med ind i skovene og op i højden til nogle enestående udsigtspunkter. Efter opholdet på Little Polynesian bliver I kørt til lufthavnen og skal videre på en 50 minutters flyvetur til Aitutaki.

Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Pacific Resort Aitutaki, det mest luksuriøse resort på Cook øerne og et af de bedste i hele Stillehavet. På værelset venter en flaske vin og friske blomster. I bor 7 nætter i en Beachfront Bungalow.

Inkluderet i prisen er et Honeymoon Cruise rundt i den store og smukke lagune på Aitutaki, en oplevelse for livet. En privat picnic frokost med champagne, snorkeludstyr m.m. er også inkluderet.

Efter opholdet på Aitutaki vender I tilbage til Rarotonga for at begynde hjemrejsen. I flyver fra Cook øerne via Los Angeles og London tilbage til København med SAS og Air New Zealand.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 36.995

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse iht. program
  • Skatter og afgifter
  • 5 nætter i Overbeach Are på Little Polynesian på Rarotonga
  • Raro Safari 4WD Inland Tour
  • 7 nætter i Beachfront Bungalow på Pacific Resort på Aitutaki
  • Honeymoon Bonus; gratis opgradering på Pacific Resort, hvis ledig kapacitet
  • Honeymoon Cruise på Aitutaki
  • Transfer til/fra lufthavnene

Rejsen kan forlænges. Stop i Los Angeles, New Zealand og Hong Kong muligt. Kontakt os for yderligere information.