Jorden rundt med Tahiti og Rarotonga

21 dage

Cook øerne ligger på den anden side af jorden og det tager næsten den samme tid om du vælger at rejse dertil øst- eller vestover, eller du kan vælge at fortsætte jorden rundt. Det koster ikke så meget mere, og er en god mulighed for at besøge flere lande og deres kultur ude i verden.

Kombinationsmulighederne er mange, og priserne varierer i forhold til ruten og antal stop. I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Cook øerne og med besøg til både Rarotonga og Aitutaki, hvor I har knap en uge på eksotiske Bora Bora i Tahiti.

Turen starter i København, men det er også muligt med tilslutning fra andre byer i Danmark efter aftale. Fra London flyver I til Los Angeles, der er første stop, og her skal I bo 2 nætter på Hollywood Heights Hotel. Hotellet ligger centralt i Hollywood, og ikke langt fra Walk of Fame og Chinese Theater.

Efter Los Angeles sættes kursen for Tahiti, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Manava Suite Resort Tahiti. Her har I 2 nætter i et Garden Studio med morgenmad inkluderet. Resortet ligger ikke langt fra centrum, og er perfekt for nogle nætter til at udforske byen Papeete. Herfra går turen videre ud til Bora Bora, hvor I har 5 nætter på Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa i en Overwater Bungalow med morgenmad inkluderet. Nyd det krystalklare vand og de kridhvide strande, før turen går videre til et nyt stillehavsparadis, nemlig Cook øerne.

Ved ankomst til Rarotonga, bliver I hentet i lufthavnen, og kørt til Pacific Resort Rarotonga. Resortet er et af de første boutique resorts på Rarotonga, og ligger idyllisk på Muri Beach. Her bor I 4 nætter i en Garden Suite inklusiv morgenmad. Efter opholdet på Rarotonga flyver I over til Aitutaki, hvor I hentes i lufthavnen og køres til Pacific Resort Aitutaki. I har 3 nætter i en Beachfront Bungalow og morgenmad er inkluderet. Her kan I nyde afslappende dage på kridhvide strande og med idylliske omgivelser.

Efter nogle skønne dage på strandene i Stillehavet, sættes kursen mod Auckland. Her har I 2 nætter på Mercure Auckland, så der er tid til at udforske denne spændende storby.

Sidste stop på vejen er Hong Kong, en af Asiens største byer. Her har I 2 nætter på The Salisbury YMCA, der ligger centralt på Kowloon. Hong Kong er en spændende by med kulinariske oplevelser og shopping, som bør opleves før turen går hjem til Danmark.

Turen fra Hong Kong går via London og hjem til København.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 53.995

Prisen inkluderer:

 • Flytransport på økonomiklasse iht. program
 • Skatter og afgifter
 • 2 nætter på Hollywood Heights Hotel i Los Angeles
 • 2 nætter på Manava Suite Resort på Tahiti
 • 5 nætter på Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa på Bora Bora
 • 4 nætter på Pacific Resort på Rarotonga
 • 3 nætter på Pacific Resort på Aitutaki
 • 2 nætter på Hotel Mercure i Auckland
 • 2 nætter på The Salisbury YMCA i Hong Kong
 • Transfer til/fra lufthavnen på Rarotonga og Aitutaki
 • Transfer til/fra lufthavnen i Papetee og til resortet på Bora Bora

Rejsen kan forlænges. Kontakt os for yderligere information.