Rejseforslag på Cook øerne

For mange er Cook øerne symbolet på de smukke Stillehavsøer. Paradisøerne ligger som perler på en snor ude midt i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange.

Her er strandene kridhvide med svajende palmer, havet gennemsigtigt turkis og solen skinner fra en skyfri himmel – Cook øerne er på alle måder et afslappende stillehavsparadis.

Cook øerne er langt væk og et ukendt rejsemål for de fleste. De spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se, og hvor skal du tage hen, når du besøger Cook øerne? Vi har sammensat nogle rejseforslag til inspiration, når du skal planlægge din rejse.

Dette er kun eksempler og mulighederne er mange. Vi kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer hvad der passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne. 

Kontakt os for yderligere oplysninger.

Vi kan næsten garantere, at vi har et forslag, der passer til dig.

Romantik og bryllup på Cook Øerne - 14 dage

wed cook s 04Øde hvide strande, turkisblå laguner, svajende palmer og autentiske bungalows er for mange drømmen om den perfekte bryllupsrejse. Hvad er mere romantisk end at blive gift i et stillehavsparadis? I dette rejseforslag kan I enten vælge at være på bryllupsrejse  eller måske endda blive gift.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 51 900 kr (inkl. bryllup) 
fra 44 900 kr (eksl. bryllup)

Idylliske Cook Øerne - 15 dage

s26 om cook isl3Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki. Med det smukke hav rundt om øerne og de lange hvide strande, er badeliv og snorkling populære aktiviteter.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.500

Luksuriøse Cook Øerne - 15 dage

2 pacific resort aitutaki beachfrontHer har vi inkluderet to af de bedste resorts på Cook Øerne. Pacific Resort Aitutaki er regnet som det mest luksuriøse resort, og er idyllisk placeret på Aitutaki som kaldes den smukkeste ø i Stillehavet.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 57.000

Cook Øerne - 16 dage

Rarotonga & Aitutaki

cook s 03Dette tilbud inkluderer både Rarotonga og Aitutaki, de to største øer i Cook øerne.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 22.995 kr.

Jorden rundt med Tahiti og Rarotonga

s35-aitutakilrs321 dage

I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Cook øerne, med stop i Los Angeles, Auckland og Hong Kong. I har også en knap uge på eksotiske Bora Bora i Tahiti.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 53.995

Rarotonga, Aitutaki og Atiu - 16 dage

atiu villas s 01I tillæg til de mest besøgte øer Rarotonga og Aitutaki, indeholder dette rejseforslag nogle dage på Atiu – en lille, men utrolig smuk ø, som måske er Cook øernes bedst bevarede hemmelighed.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 28.995

Øhop i Stillehavet

s37 reiseforslag 2 1I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien. Forslaget er en god illustration på hvad der er muligt at kombinere, når du ønsker at opleve mange destinationer på en tur til Stillehavet.

Pris per person: 
fra kr. 18.995 (kun fly)

Cook øerne Bryllupsrejse

aitutaki lagoon s 11I dette bryllupsrejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki, og dermed ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 36.995

Cook Øerne & Sydney - 20 dage

s26 om cook isla 1Smukke øer og verdens bedste storby

I dette rejseforslag har vi lagt vægt på Cook Øerne, med ophold på både Rarotonga og Aitutaki, men også kombineret turen med nogle dage i charmerende Sydney.

Pris per person når to personer rejser sammen:
fra 33.995 kr

Cook Øerne med luksus - 18 dage

little poly s 09I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Rarotonga og Aitutaki , som tilbyder ekstra komfort i idylliske omgivelser. Vi har inkluderet to spændende ture, så I får nogle af de bedste oplevelser med fra Cook Øerne.

Pris per person når to personer rejser sammen: 
fra 39.995 kr.