Kampagne til Cook Øerne

Vakre One Foot Island på AitutakiOne Foot Island på Aitutaki. Foto: Kirklandphotos.com

For mange er Cook øerne symbolet på de smukke Stillehavsøer. Øerne ligger ude midt i det sydlige Stillehav og er et drømmerejsemål for de fleste. Her er strandene kridhvide med svajende palmer, havet er azurblåt og solen skinner fra en skyfri himmel.

Hovedøen Rarotonga, er en karakteristisk vulkan-ø med en grøn og dramatisk natur omgivet af det smukke blå hav. Her kan du snorkle blandt farverige fisk, dykke og fiske eller bare slappe af under de svajende palmer.

Aitutaki er øen du bare SKAL besøge en gang i livet – den er virkelig et paradis. Lagunen på øen er en af de smukkeste i hele Stillehavet og den skaber den perfekte, romantiske ramme for ferien eller bryllupsrejsen. Nyd nogle rolige dage i smukke omgivelser, tage med på en sejltur eller udforsk lagunen med snorkel – du bestemmer.

52 pacific resort aitutaki beach lagoonAtiu er Cook Øernes måske bedst bevarede hemmelighed. Det er en lille men meget smuk ø beliggende nordøst for Rarotonga. For dem der søger unik natur og fugleliv kombineret med lidt aktivitet er Atiu et godt sted at besøge. I gennemsnit er der ikke mere end 12 turister på ø ad gangen, så her får man virkelig anledning til at opleve en ø som ikke er særlig berørt af turismen.

Med et dejlig varmt klima året rundt, kan man rejse til Cook Øerne når som helst. Juni til oktober er højsæson men også juleperioden er travl, og vi anbefaler at du er tidlig ude med hensyn til at bestille. Cook Øerne er også et fint stop på en rejse jorden rundt.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud  »

 

Idylliske Cook Øerne - 15 dage

s26 om cook isl3Dette prisvenlige rejseforslag inkluderer både Rarotonga og Aitutaki. Med det smukke hav rundt om øerne og de lange hvide strande, er badeliv og snorkling populære aktiviteter.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.500

Luksuriøse Cook Øerne - 15 dage

2 pacific resort aitutaki beachfrontHer har vi inkluderet to af de bedste resorts på Cook Øerne. Pacific Resort Aitutaki er regnet som det mest luksuriøse resort, og er idyllisk placeret på Aitutaki som kaldes den smukkeste ø i Stillehavet.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 57.000

Romantik og bryllup på Cook Øerne - 14 dage

wed cook s 04Øde hvide strande, turkisblå laguner, svajende palmer og autentiske bungalows er for mange drømmen om den perfekte bryllupsrejse. Hvad er mere romantisk end at blive gift i et stillehavsparadis? I dette rejseforslag kan I enten vælge at være på bryllupsrejse  eller måske endda blive gift.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 51 900 kr (inkl. bryllup) 
fra 44 900 kr (eksl. bryllup)