Bryllup

Drømmer I om et bryllup på en kridhvid strand i Stillehavet? Eller måske ønsker I at tage på bryllupsrejse til en eller flere af paradisøerne i Stillehavet? Det er hverken dyrt eller vanskelig. Lad os hjælpe jer med at arrangere et eventyrbryllup i smukke omgivelser.

wed cook s 08

Af alle de rejser man er på igennem sit liv, er bryllupsrejsen altid noget helt specielt. På sådan en rejse ønsker man at opleve noget smukt og spændende, bare jer to sammen. Og der findes næsten ikke et mere perfekt sted for en romantisk bryllupsrejse end Stillehavsøerne. Her kan I få alt det privatliv som I kan drømme om, og først blive fundet igen, når I selv ønsker det.

Tænk, at kunne sidde og se din kæreste dybt ind i øjnene over en romantisk middag med stearinlys på en dejlig strand i Stillehavet, hvor havets dønninger og palmernes svage susene er jeres eneste selskab. I har hele den flotte solnedgang for jer selv. Fijirejser har aftaler med en række dejlige resorts og gode turoperatører, som planlægger alt for jer, som vil opleve drømmen om en romantisk bryllupsrejse til Stillehavsøerne.

Stadig flere danskere vælger at rejse ud i verden for at afgive ægteskabsløftet, og et mere romantisk sted end paradisøerne i Stillehavet, skal man lede længe efter. Et bryllup her bliver et fantastisk minde for livet. Vi kan arrangere hele vielsen for jer, som normalt holdes på stranden under en bryllupsgazebo af blomster. I de fleste tilfælde er der også musikere, professionel fotograf sminkør, champagne og middag på stranden inkluderet, og de forskellige resorts har selvsagt også specialpakker til alle brudepar med suites for nygifte, som ønsker at være for sig selv.

Herunder giver vi et par forslag til fantastiske bryllupsrejser.

Bryllup i Fiji

s5 bryllup 3Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, hvor palmerne dovent læner sig ud over det hvide sand, hvor den skyfrie himmel spejler sig i det azurblå vand, og hvor koralrev i fantastiske farver har et sitrende liv under vandet. Hvad kan snart være mere romantisk end at gifte sig i dette tropiske Stillehavsparadis?

Bryllup på Cook øerne

s5 bryllup 1For mange er Cook øerne symbolet på de smukke stillehavsøer. Disse paradisøer ligger, som perler på en snor, ude midt i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange. Hvad kan snart være mere romantisk end at gifte sig i dette Stillehavsparadis?